Suomen Punaisen Ristin Adressi 1

SUOMEN PUNAISEN RISTIN MUISTOADRESSI. Adressin teksti 1: "- Muistoa kunnioittaen". teksti 2: "Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti. Jesaja 40:8 - Muistoa kunnioittaen" teksti 3: "Jokainen lähtö voi olla viimeinen, jokainen hyvästijättö ikuinen. - Muistoa kunnioittaen" teksti 4: "Muistoista aika rakentaa lohdutuksen. - Muistoa kunnioittean" teksti 5: "Kun Jumala niittää kypsää viljaa, korjaa matkasta väsyneen, ja sydän lämpöinen sammuu hiljaa, oisko aihetta muuhun kuin kiitokseen. - Muistoa kunnioittaen" teksti 6: Voit itse kirjoittaa haluamasi muistolauseen ja värssyn. Adressin toimitusmaksu postissa on 3 euroa.
HINTA SISÄLTÄÄ TEKSTAUKSEN.


Voit määrittää myös itse hinnan.
Hintaväli on 17,00 - 17,00€

Kuvan tuotteen hinta on:
Lisää tuote ostoskoriisi 


E-kortti Muista ystävääsi, vaikkapa ihan pienestäkin syystä. Ilahduta sähköisellä postikortilla. Sähköinen postikortti edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Muistutuspalvelu Muistaminen on mukavaa, ja joskus aivan välttämätöntä. Muistutamme sinua lähestyvästä merkki- tai juhlapäivästä sähköpostitse, halutessasi vuodesta toiseen. Muistutuspalvelu edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Oy FinnFlorist Ltd
Koroistentie 4 C -talo, 00280 HELSINKI
Puh 010 423 9888, Fax 09 4586097