Suomen Punaisen Ristin Adressi 3

SUOMEN PUNAISEN RISTIN MUISTOADRESSI. Adressin teksti 1: "-muistoa kunnioittaen ja ottaen osaa suruun" teksti 2: "Kaiken kauniin elämässä kun sydämeen tallentaa, niin voimaa voi jokaisena päivänä muistoista ammentaa. - muistoa kunnioittaen ja ottaen osaa suruun" teksti 3:"Kuoleman laakson takaa aukeaa kirkkauden maailma, meidän elämämme lopullinen päämäärä. 'Viljo Kajava' - muistoa kunnoittaen ja ottaen osaa suruun" teksti 4: "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. 'Psalmi 23' - muistoa kunnioittaen ja ottaen osaa suruun. teksti 5: Voit itse kirjoittaa haluamasi muistolauseen ja värssyn. Adressin toimitusmaksu postissa on 3 euroa. HINTA SISÄLTÄÄ TEKSTAUKSEN.


Voit määrittää myös itse hinnan.
Hintaväli on 17,00 - 17,00€

Kuvan tuotteen hinta on:
Lisää tuote ostoskoriisi 


E-kortti Muista ystävääsi, vaikkapa ihan pienestäkin syystä. Ilahduta sähköisellä postikortilla. Sähköinen postikortti edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Muistutuspalvelu Muistaminen on mukavaa, ja joskus aivan välttämätöntä. Muistutamme sinua lähestyvästä merkki- tai juhlapäivästä sähköpostitse, halutessasi vuodesta toiseen. Muistutuspalvelu edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Oy FinnFlorist Ltd
Koroistentie 4 C -talo, 00280 HELSINKI
Puh 010 423 9888, Fax 09 4586097